Hideg, meleg burkolás – Szeged

és térségében: Deszk, Algyő, Zsombó, Üllés, Bordány, Szőreg

Akár új házat épít,  akár meglévő ingatlanát szeretné újjá varázsolni, a Perfekt Mesterre rábízhatja bármilyen burkolási feladat megvalósítását. Munkatársaink naprakész tudással rendelkeznek, ismerik a legújabb rögzítő anyagokat és az új generációs padlóburkolatokat, így a végeredmény mindig tökéletes lesz.

48 órán belül válaszolunk

Kérjen felmérést, árajánlatot tőlünk, mi 48 órán belül kapcsolatba lépünk önnel és elkészítjük ingyenes ajánlatát!

Garancia

Munkánkat mindig maximális körültekintéssel végezzük és minden esetben vállaljuk a törvény által előírt garanciát!

Teljes körű szakipari háttér

Munkatársaink szaktudása lefedi a modern építőipar összes ágazatát, így nálunk minden szolgáltatást egy helyen megtalál.

Magával ragadó és tartós burkolatot szeretne?

Cserélje le otthona kopott sérült burkolatait korszerű, időtálló megoldásokra. Napjainkban a különböző csempék és burkolólapok szinte végtelen választéka érhető el, a klasszikus stílustól a modernig, az egyszínűtől a mintásig.

Egy megfelelően kiválasztott burkolólap képes az adott helyiség optikai átformálására, például egy ügyesen lerakott téglalap alakú burkolólap szélesebbnek mutathat egy szűk folyosót. Természetesen az esztétikai szempontok mellett kiemelten fontos, hogy a megfelelő minőségű anyagokat válasszuk, hiszen csak így érhetjük el az időtállóan szép eredményt.

 

Forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel állnak az ön rendelkezésére és javaslataikkal segítik a megfelelő burkolólap kiválasztásában, majd gondoskodnak a szakszerű kivitelezésről. A munka végeztével minden esetben elszállítjuk a keletkező törmeléket, így önnek nincs más dolga, mint gyönyörködni a végeredményben.

Átalakítaná fürdőszobáját vagy konyháját?

Nem kell tovább keresgélnie, a Perfekt Mester komplex megoldást kínál! Teljes szakipari hátterünknek köszönhetően egy fürdőszoba vagy konyha felújításakor előforduló bármilyen feladattal megbirkózunk a bontástól és falak áthelyezésétől kezdve a burkoláson át a különböző víz-, villany- és gázszerelési munkálatokig.

 

Az előzetes egyeztetés és tervezés után gondoskodunk a munkafolyamatok összehangolásáról, koordinálásáról, így a felújítás garantáltan zökkenőmentesen és magas hatékonysággal zajlik le.

Parketta, laminált padló, vynil padló – válaszon bennünket

Csapatunk vállalja bármilyen típusú meleg burkolat szakszerű lerakását. A meleg burkolatok közé tartoznak a parketták, különböző műanyag alapú burkolatok és természetesen a manapság legnépszerűbb választás, a laminált padló. Bár hagyományosan a lakószobákat szokás meleg burkolatokkal ellátni, egyre elterjedtebbek a vízálló, fa- vagy kőhatású, de műanyag alapú (vinyl) padlók. Ezen modern anyagok segítségével akár a vizes helyiségekben is komfortos, meleg hatást érhetünk el, kompromisszumok nélkül.

 

Általánosságban a meleg burkolatok lerakása egyszerűbb és gyorsabb lehet, viszont a tökéletes végeredmény érdekében minden esetben érdemes ezeket a feladatokat szakértőre bízni. Burkoló kollégáink a munka megkezdése előtt felmérik a burkolandó helyiséget majd elvégzik az aljzat megfelelő kiegyenlítését. A burkolat szakszerű lefektetése után a hulladék elszállítását is ránk bízhatja.

Perfekt Mester Kft. a szegedi burkoló specialista

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon bennünket:

+36 30 974 7673

vagy kérjen

Ingyenes árajánlatot