Fűtésszerelés – Szeged

és térségében: Deszk, Algyő, Zsombó, Üllés, Bordány, Szőreg

Professzionális fűtés szerelő szolgáltatást keres?
Kérjen ingyenes árajánlatot a Perfekt Mestertől és bízza otthona fűtésrendszerének kiépítését egy nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapatra. Munkatársaink a mai kornak megfelelő alapanyagokkal és korszerű technológiák használatával dolgoznak, így garantált a kiváló eredmény.

48 órán belül válaszolunk

Kérjen felmérést, árajánlatot tőlünk, mi 48 órán belül kapcsolatba lépünk önnel és elkészítjük ingyenes ajánlatát!

Garancia

Munkánkat mindig maximális körültekintéssel végezzük és minden esetben vállaljuk a törvény által előírt garanciát!

Teljes körű szakipari háttér

Munkatársaink szaktudása lefedi a modern építőipar összes ágazatát, így nálunk minden szolgáltatást egy helyen megtalál.

Gondoskodjon előre otthona melegéről

Újonnan épülő ingatlanok esetén vállaljuk hagyományos fűtési rendszerek kiépítését is, de kollégáink kivitelezik önnek akár a legkomplexebb, automatizált rendszereket is.
Ha gazdaságos és kimagasló komfortérzetet nyújtó fűtési rendszert keres, akkor válassza a padlófűtést kiegészítve fal- és mennyezetfűtéssel. Maximális hőkomfortot érhet el, kellemes hőérzetű padló- és falfelületekkel, melyeknek hőmérsékletét a modern fűtésszabályzó megoldások segítségével akár szobánként szabályozhatja.

Fűtés szerelő szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek bármilyen típusú fűtésrendszer kiépítésében, így otthona melege a legjobb kezekben lesz.

Fűtéskorszerűsítés – korszerűsítsen velünk!

A kisebb munkálatoktól kezdve egészen, akár a teljes fűtési hálózat átépítéséig minden feladatot szakszerűen el tudunk látni. Nagy teljesítményű gépekkel dolgozunk, összeszokott csapatunk pedig bármilyen felmerülő problémát könnyen megold. Elkötelezettek vagyunk munkánk iránt és fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét.

Cseréltesse le a régi, elhasználódott fűtőtesteket velünk:

Az elöregedett, esetleg sérült radiátorok, konvektorok nem csak hatásfokukban gyengébbek, de potenciális veszélyforrások is.
Szakértő munkatársaink gyorsan és szakszerűen telepítik az új fűtőtestet és igény szerint el is szállítják a használaton kívüli egységet.

Váltson gazdaságos kondenzációs kazánra:

A kazáncsere egy hosszútávon megtérülő befektetés, melyet jó a megfelelő szakemberre bízni, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy a befektetésünk megtérül.
Munkatársaink minden esetben a rendeletek által előírt módon, garanciavállalással egybekötve telepítik a berendezéseket, így nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Padlófűtés beszerelése:

Alakítsa át házának, akár panel lakásának meglévő radiátoros fűtését, gazdaságos és modern padlófűtéses rendszerre.
Igen, akár panellakásokba is tudunk padlófűtést telepíteni, így ott is élvezheti annak előnyeit.

Padlófűtés korszerűsítés, automatizálás:

Régebbi padlófűtéses rendszere van és nem elégedett a hatásfokkal vagy szeretné modernizálni és még gazdaságosabbá tenni? A Perfekt Mester csapata ebben is tud segíteni, a beépített rendszertől függően, akár automatizálni is tudjuk a hálózatát.

Falfűtés telepítése:

Ha szeretné tovább növelni otthona hőkomfortját, akkor a legjobb választás a falfűtés. A falfűtés a padlófűtés tökéletes kiegészítője, amely falait is kellemes hőérzetűvé teszi és megszünteti a sugárzó hideg falak érzését, ezen felül egészségesebb lakó környezetet teremthet, mivel megakadályozhatja a falak nedvesedését, penészedését.

Feladatok, amiben még tudunk segíteni:

  • radiátorhoz tartozó csövek cseréje
  • szelep csere
  • fűtési rendszerek átmosása
  • szűrők beépítése fűtési rendszerekbe

Perfekt Mester Kft. a szegedi fűtésszerelő

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon bennünket:

+36 30 974 7673

vagy kérjen

Ingyenes árajánlatot