Légtechnika, szellőzéstechnika szerelés – Szeged

és térségében: Deszk, Algyő, Zsombó, Üllés, Bordány, Szőreg

Szolgáltatásaink között helyet kapott a szellőztető rendszerek telepítése is. Hazánkban még csak most kezdenek népszerűvé válni ezek a berendezések, melyek segítségével kiválthatjuk az ablakok nyitogatását, megelőzhetjük a penészedést, közben pedig mindig friss levegő járja át otthonunkat. A rendszer hatalmas előnye az, hogy sokkal kevesebb hőveszteséggel és nagyobb hatékonysággal működik, mintha az ablakon keresztül szellőztetnénk.

48 órán belül válaszolunk

Kérjen felmérést, árajánlatot tőlünk, mi 48 órán belül kapcsolatba lépünk önnel és elkészítjük ingyenes ajánlatát!

Garancia

Munkánkat mindig maximális körültekintéssel végezzük és minden esetben vállaljuk a törvény által előírt garanciát!

Teljes körű szakipari háttér

Munkatársaink szaktudása lefedi a modern építőipar összes ágazatát, így nálunk minden szolgáltatást egy helyen megtalál.

Legyen mindig friss a levegő otthonában

Új ingatlan építése során érdemes figyelmet fordítani nem csak a belső tér kialakítására annak megfelelő szellőztetésére is. Kiváló lehetőséget biztosít erre, egy hővisszanyerős szellőztetőrendszer, amely mindig friss levegővel látja el otthonát. A szellőztető rendszerek kiegészíthetők por és pollen szűrőkkel, így csökkenthetjük az allergiás betegségek tüneteit, de akár szén szűrővel is kibővíthetjük a rendszert, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat.
A modern hővisszanyerős szellőztetőrendszerek téli és nyári üzemben is kiválóan működnek, átlagosan 90%-os hatékonysággal tartják meg a szoba hőmérsékletét miközben friss levegőt áramoltatnak otthonába.

 

A Perfekt Mester Kft. csapata folyamatosan követi a legújabb technológiákat és úgy véljük ez egy olyan újdonság amiről önnek is érdemes tudnia. Ha professzionális kivitelezésre van szüksége bátran kérjen tőlünk ajánlatot.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon bennünket:

+36 30 974 7673

vagy kérjen

Ingyenes árajánlatot