Komplett felújítás – Szeged

és térségében: Deszk, Algyő, Zsombó, Üllés, Bordány, Szőreg

A Perfekt Mesternél minden szolgáltatást megtalál egy helyen. Szakértő kollégáink lefedik az építőipar minden ágazatát, így önnek nem kell több szolgáltatót keresnie és nem kell bajlódnia a különböző munkafolyamatok összehangolásával, hiszen mi mindent kézben tartunk.

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet munkavállalói szakirányos képzésére, így folyamatosan lépést tartunk a piaci trendekkel és újdonságokkal. Fontosnak tartjuk a percíz munkavégzést és a hatékonyságot, ezért nagy teljesítményű és modern szerszámgépeket használunk, amik nagyban hozzájárulnak munkánk eredményességéhez.

48 órán belül válaszolunk

Kérjen felmérést, árajánlatot tőlünk, mi 48 órán belül kapcsolatba lépünk önnel és elkészítjük ingyenes ajánlatát!

Garancia

Munkánkat mindig maximális körültekintéssel végezzük és minden esetben vállaljuk a törvény által előírt garanciát!

Teljes körű szakipari háttér

Munkatársaink szaktudása lefedi a modern építőipar összes ágazatát, így nálunk minden szolgáltatást egy helyen megtalál.

Kőműves munkák

Épületek kivitelezését jelenleg még nem vállaljuk, de minden egyéb kül- és beltéri kőműves munka esetén számíthat ránk.
Tervezőjével és lakberendezőjével együttműködve vállaljuk otthona belső terének átalakítását, falak áthelyezését, gipszkartonfalak kivitelezését.
Kültéri munkálatokkal kapcsolatosan is forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó akár vakolásról, betonozásról, térkő lefektetéséről.

Panellakás felújítás

Cégünk egyik specialitása a panellakások felújítása. Dolgoztunk már a Szegeden és vonzáskörzetében előforduló összes panelház típusban. Jól ismerjük a kínálkozó lehetőségeket és tisztában vagyunk a felújítás során adódó nehézségekkel. Ehhez mérten rendelkezünk a megfelelő szerszámgépekkel, így a felújítások alkalmával képesek vagyunk elhárítani a felmerülő problémákat.

 

Amiben segítségére lehetünk:

Panel konyha felújítás – Kicseréljük megunt is idejétmúlt burkolatait, konyhabútorát. Átépítjük konyháját és helyet csinálunk a modern konyhagépek számára, akár a felesleges falak elbontásával. Igény szerint szakszerűen bekötjük mosogatógépét, víztakarékos csaptelepet és praktikus mosogatótálcát építünk be. A felújítások alkalmával lehetőség nyílik a kapcsolók, dugaljak és világító testek áthelyezésére, valamint új színt is varázsolhatunk konyhája falainak.

 

Belső terek átalakítása – A panel lakásokban is lehetőség nyílik a belső terek minimális átrendezésére. Gipszkarton falakkal akár leválaszthatunk egy szobát vagy új folyosót alakíthatunk ki. Felesleges, használaton kívül ajtókat befalazhatjuk, így jobban elrendezhetők lesznek bútorai.

 

Nyílászárók cseréje – Elvetemedett, elöregedett ablakainak és ajtóinak cseréjét is ránk bízhatja. Kollégáink gondoskodnak modern és jól szigetelő nyílászárói szakszerű beépítéséről.

 

Panel fürdőszoba átalakítás – A panel lakásokban jellemzően szűkösek és sötétek a fürdőszobák. Érdemes okos megoldásokban gondolkodni és maximálisan kihasználni a rendelkezésre álló lehetőségeket. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik panellakások fürdőszobájának felújításában, átalakításában. Burkoló kollégáink kialakítják fürdőszobája új arculatát, vízvezeték szerelőink zuhanyt vagy masszázskabint szerelnek be a hagyományos kád helyére. Villanyszerelőink pedig modern, vízálló fényforrásokkal és szellőztetőrendszerrel teszik teljessé a képet.

 

Fűtésrendszer átalakítás – A hőkomfort növelése érdekében érdemes elgondolkozni kiegészítő fűtésrendszer telepítésében, az elavult, elhasználódott fűtőtestek cseréjében. Munkatársaink gyorsan és szakszerűen cserélik le régi radiátorát és igény esetén el is szállítják a használaton kívüli berendezést.

 

Villamoshálózat felújítás – Az elavult, kisebb áramfelvételre tervezett alumínium vezetékes hálózatokat érdemes modernizálni, biztonságossá tenni. Az otthonainkban egyre több fogyasztó jelenik meg, melyek fokozatosan növelik az áramfelvételt, túlterhelve ezzel a régi hálózatokat. Villanyszerelőink felmérik otthona villamos hálózatát és igényeinek megfelelően akár bevéséssel vagy kábeldobozok segítségével felújítják azt.
A munkálatok során lehetősége van új kapcsolók, dugaljak és világítótestek elhelyezésére, valamint vállaljuk a régi és új vezetékek helyeinek eltüntetését is.

Egyéb ingatlan és ház felújítás

Legyen szó akár építőipari vagy villanyszerelési munkálatokról csapatunk nagy szakértelemmel és sok éves tapasztalattal áll az ön rendelkezésére.
Kérjen ajánlatot:

  • Falak javítása, glettelés, beltéri- és kültéri festés
  • Hideg és meleg burkolás
  • Bontás, falazás, betonozás, gipszkartonozás, vakolás
  • Konyha, fürdőszoba teljes vagy részleges felújítása
  • Vízvezeték rendszer felújítás, szaniterek cseréje
  • Villamoshálózat felújítása
  • Fűtésrendszer kiépítés és korszerűsítés
  • Szellőztetőrendszerek kiépítése
  • Nyílászárok cseréje

Szerkezetkész házak generál kivitelezése

Vállaljuk szerkezetkész házak teljes kivitelezését kulcsrakész állapotig. Munkatársaink teljes szinkronban dolgoznak, tökéletesen összehangolják a különböző munkafolyamatokat, így gördülékenyen haladnak és levesszik az ön válláról a szervezéssel járó terheket.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon bennünket:

+36 30 974 7673

vagy kérjen

Ingyenes árajánlatot