Klímaszerelés – Szeged

és térségében: Deszk, Algyő, Zsombó, Üllés, Bordány, Szőreg

Munkatársaink kimagasló tapasztalattal rendelkeznek légkondicionáló berendezések telepítésében. A lakossági klímaberendezések telepítése, házak és panel lakások klímaszerelése cégünk egyik erőssége. Szegeden és környékén előforduló összes típusú panellakásba teleptettünk már klímát, így jól ismerjük a beszereléshez szükséges helyeket és lehetőségeket. Tisztában vagyunk a falakban lévő betonvasak helyével és mennyiségével valamint az egyéb áttörést nehezítő tényezőkkel, így tudjuk, hol érdemes átvezetni a csöveket.

48 órán belül válaszolunk

Kérjen felmérést, árajánlatot tőlünk, mi 48 órán belül kapcsolatba lépünk önnel és elkészítjük ingyenes ajánlatát!

Garancia

Munkánkat mindig maximális körültekintéssel végezzük és minden esetben vállaljuk a törvény által előírt garanciát!

Teljes körű szakipari háttér

Munkatársaink szaktudása lefedi a modern építőipar összes ágazatát, így nálunk minden szolgáltatást egy helyen megtalál.

Klímaszerelés a Perfekt Mesterrel:

  • Legyen szó oldalfali split klímáról vagy légcsatornázható rendszer kiépítéséről, épülő vagy már kész ingatlanról velünk mindenre megtalálja a megoldást.
  • Kollégáink a helyszíni felmérés során figyelembe veszik kéréseit és az ön számára legideálisabb megoldást valósítják meg.
  • Szakértelmükkel segítik önt a beltéri és kültéri egységek helyének meghatározásában, a kivitelezést (fal áttörése, berendezések rögzítése, összekötő csövek kialakítása és szigetelése, elektromos vezetékek elvezetése és helyes bekötése) pedig nyugodtan rájuk bízhatja, tudva, hogy jó kezekben van otthona.
  • Mindig odafigyelünk otthona épségére ezért, fóliával óvjuk berendezéseit, bútorait.
  • Csapatunk modern, nagy teljesítményű, helyi por elszívására alkalmas szerszámgépekkel dolgozik, így minimalizálni tudjuk a munkálatokkal járó koszt.
  • A klímaberendezés kültéri egységét tartó konzolt vibrációmentesen rögzítjük, ezzel is csökkentve a készülék által kibocsájtott zajt.
  • Vákuumszivattyú segítségével légtelenítjük a rendszert, ami nélkülözhetetlen a klímaberendezés állagának és élettartamának megörzéséhez.
  • A rendszert minden esetben beüzemeljük és a szükséges hűtőközeg mennyiséget pótoljuk.
  • Ezt követően kollégáink készségesen ismertetik a klíma működését és tanácsokkal látják el a használatát illetően valamint megválaszolják felmerülő kérdéseit is.
  • Végezetül pedig takarítunk, elszállítjuk a törmeléket és a csomagolóanyagokat.

Perfekt Mester Kft. a szegedi klímaszerelő

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon bennünket:

+36 30 974 7673

vagy kérjen

Ingyenes árajánlatot