Villanyszerelés – Szeged

és térségében: Deszk, Algyő, Zsombó, Üllés, Bordány, Szőreg

Cégünk a villanyórától befelé elhelyezkedő, “mért” hálózatra kiterjedő, teljes körű villanyszerelési szolgáltatásokkal áll az ön rendelkezésére.
Csapatunk a panel lakások villanyszerelési munkálatihoz szükséges szakmai tapasztalattal és technológiával is rendelkezik, így számunkra nem okoz problémát egy panel lakás teljes villamos hálózatának cseréje sem.

48 órán belül válaszolunk

Kérjen felmérést, árajánlatot tőlünk, mi 48 órán belül kapcsolatba lépünk önnel és elkészítjük ingyenes ajánlatát!

Garancia

Munkánkat mindig maximális körültekintéssel végezzük és minden esetben vállaljuk a törvény által előírt garanciát!

Teljes körű szakipari háttér

Munkatársaink szaktudása lefedi a modern építőipar összes ágazatát, így nálunk minden szolgáltatást egy helyen megtalál.

Villamos hálózat felújítás

Vállaljuk házak, panellakások és egyéb ingatlanok villamos hálózatának felújítását, modern 21 századi technológiával, igény szerint bevéséssel. Minden esetben professzionális munkát végezünk és a lehető legideálisabb megoldásokat keressük, az ön igényeihez igazodva. Cégünk kiváló szakemberekkel és a teljes villamoshálózat felújításához, kiépítéséhez szükséges minden eszközzel rendelkezik.
Teljes szakipari háttérrel rendelkezünk, így bevéséses hálózat felújítás esetén vállaljuk a régi és új vezetékek helyének eltüntetését is.

Villamos hálózat kiépítés

Új ingatlanok esetén, az építtető által elkészített tervek alapján, kiépítjük a villamos hálózat minden részét. Szakszerűen elhelyezzük a szerelvénydobozokat és védőcsöveket, behúzzuk a vezetékeket és végül szerelvényezünk.

Villanyszerelés – A-tól Z-ig

Csapatunk a következő feladatokban tud az ön segítségére lenni:

  • lakáselosztó csere
  • kismegszakító csere
  • villanykapcsoló csere
  • konnektor/dugalj csere

Perfekt Mester Kft. a szegedi villanyszerelő

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Hívjon bennünket:

+36 30 974 7673

vagy kérjen

Ingyenes árajánlatot